Sztárvilág

2010.02.09. 09:49

Nem igaz, hogy Erdei Zsolt házassága válságban volt

Arabella Del Mar Erdei hamisítatlan spanyol nő. Ebből persze származnak konfliktusok is, de Madárral jól kezelik ezeket.

Kiskegyed Online

– Férjét , Erdei Zsoltot mindenhol felismerik. Nem zavarja?
– Csak néha zavar, hogy mindenkivel leáll beszélgetni, nagyon közvetlen. A családommal is hamar megtalálná a hangot – ha értenék egymást. Zsolt nem beszél spanyolul, én szoktam fordítani. Mi németül beszélünk, de ha veszekszem, spanyolul mondom a magamét. Ilyenkor végképp nem érti, mi a bajom! Szeretném, ha megtanulná az anyanyelvemet, mert azon szépen, gazdagon ki lehet fejezni az érzelmeket.

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Minden rosszindulatú pletyka ellenére teljes az összhang.
[/caption]

– Szoktak veszekedni?
– A mi házasságunkban is adódnak néha kritikus időszakok – mint minden kapcsolatban. De nem igaz, hogy a válás gondolata megfordult a fejünkben, ahogy azt egy újság írta. Hat éve ismerkedtünk meg. Pincérnőként dolgoztam, gyakran voltam rossz passzban. Bejárt hozzám, és sokszor megnevettetett. Zsolt máig megőrizte a humorát, amikor elkedvetlenedem vagy honvágyam van, sokat segít, ha bohóckodni kezd.

– És jó férj is?
– Magától nem annyira figyelmes, de ha noszogatom, bármit megcsinál. A házassági évfordulónkról soha nem feledkezik meg, kapok tőle rózsát, és megköszöni, hogy vagyok neki. A nagy szerelem elmúlik, utána meg kell tanulni, hogy működhet jól egy házasság. Nekünk még nehezebb volt, hisz más a kultúránk, a mentalitásunk. A mai napig adódnak abból konfliktusok, hogy félreértjük egymást.



– Sokat utaznak?
Nehezen viselem, hogy ennyit ingázunk Magyarország és a meccsek helyszínei közt. A legtöbb időt Magyarországon töltjük, de éppen hogy megszokunk itthon, és kipihenjük az utazással járó fáradalmakat, már kezdődik az újabb csomagolás!

– A kisfiuk is utazik?
– Mindig visszük magunkkal Viktort, bár nem nézi meg apa mérkőzését. Hároméves múlt, nem tudja még felfogni, hogy apa bokszoló, csak azt látná, hogy bántják. Viktor mindkettőnkre hasonlít. Zsolti volt ilyen szőke kiskorában, de a szemét tőlem örökölte. Nagyon érzékeny srác, jóindulatú, kedves és okos, mint az apja. Jó hallása van, mindenképpen fog valamilyen hangszeren játszani. Magyarul és németül beszélünk hozzá, spanyolul csak keveset. Nagyon jó nyelvérzéke van. Még nem sportol, de szokott focizni, és rengeteget birkózik az apjával. Jó lenne, ha komolyan sportolna, de nem erőltetjük. Zsolt nem szigorú apa, és nagyon türelmes. A gyereknevelésben inkább én vagyok a keményebb. Próbálok következetes lenni, és én mondom ki a végén, hogy mit lehet, és mit nem.

– Hogyan telnek a napjai?
– Reggel elviszem Viktorkát az óvodába, majd jövök haza főzni, mosni, takarítani – kicsit kezdek is belefásulni a háztartásbeliségbe. Félállásban szeretnék szállodában recepciósként elhelyezkedni, vagy gasztronómiai területen dolgozni. Remélem, ha elmegyek dolgozni, nem lesz abból probléma, hogy nehezen viselem el, ha dirigálnak.

– És mikor lesz kistestvére Viktornak?
– Nagyon sokat gondolkodtam azon, mikor bővüljön a család. Most úgy érzem, kicsit később szeretnék testvért Viktornak. Nehezen viseltem a terhességet, és a szülés sem ment könnyen. Előbb szeretnék kicsit dolgozni, utána jöhetnek a gyerekek.

Berta Bernadett

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva