Sztárvilág

2010.02.02. 11:57

Padlón voltam!

Nyertes Zsuzsát családja, barátai és a közönség segítette át a válságon. Köszöni, most már jól van.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] „A depresszió betegség, én csak padlón voltam.”
[/caption]Egy éve elterjedt a hír, hogy Nyertes Zsuzsa depressziós. „Pongyola fogalmazással a rosszkedvre is azt mondjuk, depresszió – mondja a színésznő. – Pedig az egy betegség, míg én csak padlón voltam. Rosszul ment a kozmetikai szalonom, és öngyilkos lett egy jó barátnőm. A hormonjaim is megbolondultak.

Túl vagyok rajta. Egyenesbe hoztam a vállalkozásomat is. Felszabadult energiáimat a színészetre fordíthatom. Nagy vágyam, hogy álmaim darabjában együtt játszhassak Andival, tizenöt évvel fiatalabb húgommal. Nem színész, de tehetséges. Közel áll hozzám, mintha az első gyermekem lenne. Mellette megtapasztaltam, mitől kell majd óvnom lányomat, Zsuzsót. Ő a mindenem, de édesapja nálam is többre képes érte. Hajnali háromig fönnmarad, hogy hazahozza a buliból. Igazi főállású apa.

Arra vágyunk, hogy lányunk is megtalálja helyét az életben, és legyen egy olyan hivatása, mint nekem a színház. Mert a családom és barátaim szeretete mellett a közönség szeretete ad nekem energiát.”

Részletek a Kiskegyedben!

További sztárhíreink >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva