Sztárvilág

2010.02.11. 12:52

Szeretne jó feleség maradni

Bő egy éve, hogy Palotás Petra élete teljesen felborult, hiszen Hamburgba költözött, és 2009 januárjában megszületett első gyermeke, Bora.

Kiskegyed Online

„Egy különleges élethelyzetben kerültem új környezetembe, és azt hiszem, a babázós időszakhoz keresve sem találhattam volna ideálisabb helyszínt Hamburgnál. A párom nagy családja mérhetetlen szeretetettel fogadott. Mindemellett pedig a férjemmel, Mirkóval a kezdetektől igyekeztük kialakítani a saját kis családunk hétköznapjait. Ráadásul - talán épp azért, mert nem otthon vagyok - itt minden erőmmel a kislányomra tudok koncentrálni.”

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Már várja a tavaszt, hogy újra láthassa szeretteit.
[/caption]

- Hogy telik egy-egy napotok?
- Már közvetlenül a szülés után, a kórházban leszólítottam a számomra szimpatikus anyukákat, és néhányukkal igazán jó kapcsolatba kerültem. Aztán a babamasszázson tovább bővült ez a kis csapat. Több mint egy éve, hogy megalakult a hét anyukából és a hét egyidős babából álló baráti társaságunk. A keddek szentek, ezeken a napokon mindig másnál délutánba nyúló reggeliket tartunk

- Gondolom, apa és lánya közt is dúl a szerelem.
- Mint a nagykönyvben. Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer majd boldogsággal tölt el, ahogy a férjem szerelemmel néz egy szőke szépségre.



- Kettesben is jut időtök egymásra?
- Az első hetekben még nagyon tudatosak voltunk, és szigorúan ügyeltünk rá, hogy heti egy estét kettesben töltsünk. Most, hogy Bora kezd öntudatára ébredni, és egyre jobban ragaszkodik hozzánk, ez bizony egyre nehezebb. December elején elmentünk kettesben a hamburgi adventi vásárba. Délután ötkor találkoztunk, de már negyed hat körül éreztem, hogy ráz a hideg, és nem csupán a nagy hideg miatt. Fél hétkor már lázasan dideregtem otthon a paplan alatt. Így sikerült adventkor romantikáznunk... De nem adjuk fel, mert bizony fontos a szerelem megóvása, és nagyon igyekszem, hogy ne csak jó anya, hanem jó feleség is legyek.

- Sosincs honvágyad?
- Vannak pillanatok, amikor nagyon hiányzik valaki otthonról, de ebben a feszes mama-babatempóban nem nagyon jut idő a vágyakozásra. Ráadásul az internet ma már áthidalja a távolságot, sokakkal napi kapcsolatban vagyok.

- A szülés előtt igazi pörgős életet éltél. Műsort vezettél, könyvet írtál. Nem hiányzik a munka, a karrier? Tervezgeted már a visszatérést?

- Nyárig adtunk magunknak gondolkodási időt, addig magunk se tudjuk, mi lesz a folytatás. Az írás azonban most is részévé vált a mindennapjaimnak, hiszen belefogtam egy baba-mama novelláskötetbe, amelyek természetesen elsősorban fiatal szülőknek szólnak. Bár a történetek zöme saját élményeken alapszik, ez a kötet mégis egyértelműen novellák gyűjteménye lesz. Szeretném, ha jövő karácsonyra megjelenne.

Kégl Ágnes - Kiskegyed

Az interjú teljes szövege a Kiskegyed magazinban olvasható!

További sztárhíreink >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva