Sztárvilág

2010.02.16. 10:01

Vásáry Andrét zaklatják!

Hosszú és küzdelmes volt az énekes útja a sikerig. Meglett az eredménye, természetesen minden hátulütőjével együtt.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Tíz év megszállott munkája után jutott fel a csúcsra az énekes.
[/caption]A siker egyik legbiztosabb jele, ha valakinek zaklatója is akad. Andrénak már ez is „összejött”. „Először valaki néhány közösségi oldalon regisztrált a nevemet felhasználva – meséli. – Több levelet is kaptam, melyekben kérdőre vontak, hogy miért nem válaszoltam rajongói üzenetekre, és koncerteken is többen szóltak, hogy bejelöltük egymást az interneten. Mindeközben azt sem tudtam, hogy egyáltalán fent vagyok azokon az oldalakon!

Mások ennél tovább is mentek, cégeket és ügynökségeket kerestek meg a nevemben, hogy üzleti lehetőségekhez jussanak! A címem és a telefonszámom is felkerült a világhálóra. Valószínűleg így talált meg egy telefonos zaklató is. Nem szólt egy szót sem, csak azt hallottam, ahogy liheg. Gondoltam, ha már ilyen bőbeszédű, nem vágok a szavába. Mivel percek múlva sem tette le, a tévé mellé tettem a telefont, és együtt hallgattuk a műsort. Persze egy idő után megunta, hogy nem foglalkozom vele, és jó ideje nem telefonált.

A tehetséges énekessel készült interjút a Kiskegyedben magazinban olvashatják!

További sztárhíreink >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva