Sztárvilág

2010.03.23. 09:11

Együtt járunk csajozni a fiammal!

A megújult Aktív műsorvezetője egyszerre riporter, műsorvezető, író, családapa és boldog férj. A sok szerep és feladat azonban nem zavarja, sőt élvezi az állandó pörgést.

Kiskegyed Online

Papp Gergely számára nagyon fontos, hogy minden területen tökéletesen teljesítsen. Mégis, a legfontosabbnak azt tartja, hogy számtalan tennivalója mellett is mindig maradjon elég ideje a családra - feleségére, Juditra, és fiára, Ábelre.

Az apaság nem teher


- Az, hogy a megújult Aktív riportere és műsorvezetője is lettem, egyelőre rengeteg elfoglaltsággal jár, amit hét közben a családom meg fog kicsit sínyleni. Ugyanakkor igyekszem majd egyensúlyt teremteni az életünkben azzal, hogy a hétvégéket hármasban töltjük, kirándulunk, utazunk, reggeltől-estig együtt leszünk. Olyanok vagyunk mi hárman, mint egy baráti banda. Számomra az apaság nem teher, hanem valódi öröm figyelni a fiam fejlődését, ahogy alakul a személyisége. Vannak csak pasis programjaink, amikor az autómmal, egy bogárhátúval kocsikázunk, és szoktunk együtt csajozni is. Bár csak három éves, már egy éve nagyon érdeklik a lányok, és egészen egyértelmű ízlése is van ezen a téren. A kissé egzotikus, fekete, hosszú hajú, 10-12 éves kislányokat szereti. Amikor valaki megtetszik neki, azonnal elkezd vele beszélgetni, és úgy tűnik, hogy erre a lányok is vevők.



Néha eltűnik


A házasság és a gyermekvállalás alaposan megváltoztatta kapcsolatát párjával, Judittal is.
- Bár azelőtt nem voltam kifejezetten házasságpárti, de hamar rájöttem, hogy igenis nagyon komoly jelentősége van annak, ha a külvilág, az Úr és egymás előtt is örök hűséget fogadunk egymásnak. Sokkal magasztosabbá válik ezáltal a kapcsolat. Már a házasságkötésünk másnapján azt éreztem, hogy sokkal mélyebb kötődést érzek Judit iránt, mint előtte. A gyermekvállalás pedig csak még tovább erősítette a kettőnk közti szeretetet, hiszen Ábellel vált tökéletessé az életünk, így lettünk igazi „hármas egység”. Judit egyébként nagyon türelmes, elfogadta, hogy vannak időszakok, amikor csak hétvégénként lát - ilyen volt a Pimasz úr forgatásának vagy első könyvem megírásának időszaka is. Inkább bíztat, és támogat mindenben, semhogy visszafogna. Cserébe, amikor csak tudom, kiveszem részem az Ábel körüli teendőkből.

Részletek a ma megjelent Kiskegyed magazinban!

További sztárhíreink >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva