Sztárvilág

2010.03.19. 10:27

GLAMOUR Women of the Year 2010 - Ünnep volt a tegnap

Még a tengerentúlról is érkezett vendég a GLAMOUR Women of the Year díjátadóra.

Glamour Online

Idén is több mint 10 000 olvasó szavazott a GLAMOUR Women of the Year választáson! Tegnap éjjel egy fényűző parti keretében adták át a díjakat!

Felsorolni is lehetetlen, hogy ki mindenki jelent meg a GLAMOUR rendezvényén, Kiszel Tündétől - akit végül nem engedtek be a rendezvényre - a fiatal popsztár SP-ig rengeteg hazai híresség tette a tiszteletét a Women of the Year gálán. A legjobb modell kategóriájában nyertes Ebergényi Réka például csak ezért repült haza New Yorkból, de ezt valószínűleg nem bánta meg.



A legjobb műsorvezető a hihetetlen frizurával érkező Ördög Nóra lett, akinek Hajas László varázsolt elképesztő hajat csak erre az alkalomra. A legjobb énekesnőnek Rúzsa Magdit választották a GLAMOUR-olvasói, a legjobb divattervezőnő pedig Konsányszky Dóra lett. A legjobb színésznőnek választott Oroszlán Szonja annyira nem számított rá, hogy győzhet a kategóriájában, hogy az eredmény kihirdetésének időpontjában nem is tartózkodott a VIP-páholyban, így egy ideig mindenki azt hitte, hogy a színésznő máris hazament.

A két legjobban várt díj minden bizonnyal a legszebb hajú nőnek és a legsármosabb férfinak járó elismerés kihirdetése volt. Kiderült, hogy a GLAMOUR olvasói a korábban meztelen motorozásával nagy port kavart Kovács Áront választották, és arra is fény derült, hogy a legtöbben Horváth Éva hajzuhatagát fogadnák el magukénak!



A díjátadót követően együtt mulatott Puskás Peti és a nemzetközi hírű topmodellekkel, megjelent Talmácsi Gábor, Zimány Linda, Debreczeni Zita és valóban szinte mindenki, aki valamit is számít a magyar médiában!

Képgaléria a díjátadóról a Glamour Online oldalán!

A parti képeit itt találja!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva