Sztárvilág

2010.03.25. 09:04

Meddig titkolóznak még?

Az egykor álompárként aposztrofált Kapócs Zsóka és Kamarás Iván valahogy mindig ugyanott és ugyanakkor bukkan fel.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Lehet még jövőjük?
[/caption]A Kapócs Zsókával történt tavaly őszi szakításuk után Kamarás Iván bejelentette, hogy az Egyesült Államokban próbál szerencsét, és a színész valóban meg sem állt az Államokig. Néhány hét múlva Kapócs Zsóka is a tengerentúlra indult – Karádi-estjével hívták meg kint élő magyarok. Nehezen elképzelhető, hogy két, hajdanán egymást szerető ember tudomást se vett egymásról odakint, ráadásul közös ismerősük szerint a hajdani álompár Zsóka kiutazása előtt is tartotta a kapcsolatot. Tény, hogy korábban egy közös egyiptomi nyaralással már sikerült megmenteniük egyszer a kapcsolatukat. Kamarás Iván nemrég hazatért Amerikából, és a pletykák szerint még aznap – persze teljesen véletlenül – feltűnt azon a szórakozóhelyen, ahol egykori szerelme mulatott egy baráti társasággal.

Egy ismerősük szerint azonban Zsóka és Iván nincsenek együtt, de tartják a kapcsolatot, mint ahogy az két kultúremberhez illik. A szakításuk után sem kiabáltak egymásra fűt-fát mások előtt, haveri viszonyban maradtak. Valóban csak ennyiről lenne szó, hiszen túl sok a véletlen egybeesés. Vagy mégis van esély arra, hogy a hajdani álompár ismét egy pár legyen? Erre a kérdésre csak a magánéletüket féltve óvó Zsóka és Iván adhatnák meg a választ.

További sztárhíreink >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva