Sztárvilág

2010.03.12. 09:36

Mégsem lesz békés válás?

Sok ismerőse félti Pachmann Péter második feleségét, Ambrus Marcsit, hogy válásuk után vajon képes lesz-e fizetni lakáshitelüket. Ugyanis elterjedt, Pachmann még első feleségének is fizeti a hitelét, mint a katonatiszt.

Kiskegyed Online

A TV2 Híradósa nyolc évvel ezelőtt vált el, M. Ágnestől, akivel nem született közös gyermekük. Ugyan szeretne kimaradni a volt férje második válása körüli huzavonából, lapunk mégis meg tudta szólaltatni. Egyedüliként, hisz senki nem ismeri a teljesen civil, tanítónőként dolgozó hölgyet a média világában. Akinek felettébb rosszul esett, hogy sokan azt írták, a mai napig függ volt férjétől anyagilag.

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Első feleségével négy évig tartott a házassága.
[/caption]

- Nyolc évvel ezelőtt, mikor elváltunk, nagyon szépen elrendeztük egymás közt az anyagiakat. Semmi nem igaz abból, hogy Péter fizetné a még együtt felvett lakáshitelünket. Nem is várnám el tőle, hiszen ahogy mi elváltunk érzelmileg, majd papíron is egymástól, ő azonnal elköltözött abból a házból, ahol együtt éltünk. Azóta is jó kapcsolatban vagyunk, nagy ritkán szoktunk is beszélni. Csak azt mondhatom, velem korrekt volt, mint ahogy én vele, hiszen levettem nevéről a hitelt.



Pachmann ezek után fotósként dolgozó második feleségével, Marcsival Budafokon vett egy álomlakást - óriási lakáshitellel. Rendesen fizették eddig a törlesztő részleteket. Igaz, két fizetésből könnyebb is volt. De amit eddig az évek során befizettek, az csak a kamatokra volt elég, a gazdasági válság miatt pedig gyakorlatilag ugyanannyi adósság van a lakásukon, mint amikor megvették – tudtuk meg egy ismerősüktől. A híradós most is - ugyanúgy, mint amikor első házassága tönkrement - azonnal távozott a közös lakásból. Albérletbe költözött, és otthagyta a lakást feleségének és négyéves kisfiuknak.

Azt nem tudjuk, hogy a válás után vajon ki fogja fizetni a hitelt. Próbáltuk megkérdezni a feleséget, vajon egyedül képes lesz-e majd törleszteni? Azonban Marcsi - aki hangjából ítélve elég rossz passzban van - csak annyit mondott: elege van a válási hercehurcából. Pedig úgy vágtak bele, hogy mediátor segítségét kérik, hogy békésen, szépen váljanak el. Azonban egyre kevésbé tűnik úgy, hogy vitamentes lesz a házasság hivatalos felbontása.

További sztárhíreink >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva