Sztárvilág

2010.03.22. 05:33

Üveggel ütötte le kollégáját

Ha valaki mixernek áll, nem árt, ha van kézügyessége. Hári Ricsi ugyan nincs híján e készségnek, mégis megvolt a baj.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Ricsi kicsit túlpörgött munka közben, de szerencsére nem lett nagyobb baj.
[/caption]A Barátok közt mostanában hivatalosan külföldön tartózkodó Botondja, Hári Richárd sorozatszerepe után igencsak eltűnt a nyilvánosság elől. Ugyanis mixernek állt, és most egy népszerű budapesti bárban keveri a finomabbnál-finomabb koktélokat.



„Eleinte hobbiként tanultam a mixerkedést, aztán kaptam egy jó lehetőséget arra, hogy ki is próbáljam a szakmát. Nem pusztán keverem az italokat, zsonglőrködök is az üvegekkel. Ezt egy külön tanfolyamon tanultam. Amúgy ez meglehetősen veszélyes tevékenység, hisz könnyen fejbe találhat bárkit egy repülő üveg. Velem is történt már egyszer ilyen. Szegény kolléganőm éppen akkor fordult oda hozzám, amikor egy whisky-s üveget kaptam el, és sikerült őt lendületből fejbe vágnom vele. Néha ha az ember nagyon pörög, mert sok a munka, és sajnos ilyen előfordulhat.”

További sztárhíreink >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva