Sztárvilág

2010.04.30. 09:29

Amit legszívesebben letagadnának…

Aki azt állítja magáról, hogy még soha nem volt kínos pillanat az életében, olyan, amit szeretne meg nem történté tenni vagy örökre elfeledni, az vagy hazudik, vagy remeteként éli az életét egy lakatlan szigeten. Minthogy a sztárok is emberből vannak, velük is történnek, ők is tesznek olyan dolgokat, amiket később már bánnak, amikre nem szívesen emlékeznek. Vagy ha ők maguk nem is bánják, esetleg büszkén vállalják az esetet, a sajtó és a közvélemény mégis malőrként tartja azt számon.

NANA.HU

Az ember olyan, hogy ami „égő”, azt próbálja lehetőség szerint minél mélyebbre ásni az emlékezetében – ha már kiradírozni nem tudja –, mert nem jó, ha eszünkbe ötlik. Hiszen lelkileg lehúz, rombol, szégyenteljes érzéssel tölt el.



Mi, hétköznapi emberek – bár minden igyekezetünk ellenére sem kerülhetjük el, hogy valami vagy valaki felidézze bennünk az olyannyira kitörölni vágyott kínos eseteket – viszonylag könnyű helyzetben vagyunk a sztárokhoz képest. Az ő malőrjeiket ugyanis világgá kürtöli, dokumentálja, lencsevégre kapja, évtizedekre (vagy akár az örökkévalóságnak) megőrzi a bulvársajtó.

És, ha úgy látja kívánatosnak, gyorsan elő is rángatja, és ismét emlékezteti az olvasóközönséget arra, amire a sztárok nem biztos, hogy szeretnék, hogy emlékezzenek. Ők maguk sem, nemhogy milliók.

Nos, most mi magunk is gonoszkodunk egy kicsit, s felemlegetünk néhányat a legkínosabb sztárpillanatok közül >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva