Sztárvilág

2010.04.07. 10:44

Bódi Margó kislányt is szeretne

Bár Bódi Margó 48, Guszti pedig 51 éves, mégis boldogan vállalnának a két felnőtt fiúk mellé egy kislányt. Mindig is ezt szerették volna, de először a szegénység, aztán fiaik felnőtté válása miatt mondtak le róla.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] „A Jóistenre bízzuk, hogy mi történik. Ha ő megajándékoz minket még egy babával, azt biztosan boldogan elfogadjuk.”
[/caption]„Mindig is szerettünk volna a két fiúnk mellé egy kislányt is. Azonban nagyon szegények voltunk, és mivel én árván nőttem fel, nem volt, aki a munka mellett segítsen a fiúk nevelésében. Nagyon nehéz évek voltak ezek, és örültünk, hogy valahogy megélünk. Ha akkor tudtam volna, hogy a kilencvenes évek ilyen gyökeres fordulatot hoznak az életünkben, biztosan vállaltunk volna minden nehézség ellenére is egy harmadik gyereket. Utána erősen gondolkodtunk az örökbefogadáson. El is indítottuk a procedúrát annak érdekében, hogy magunkhoz vehessünk egy kislányt. Azonban mivel még a régi otthonunkban laktunk, a gyámhatóság nem engedte, hogy egy olyan pici alapterületű házba egy harmadik gyereket odavigyünk.

Guszti infarktusa óta aztán megint másképp látjuk a babavárás kérdését. Sokkal fiatalabbnak érezzük magunkat, mint amennyi idősek vagyunk. Guszti is örülne, ha lenne egy lánya. A Jóistenre bízzuk, hogy mi történik. Ha ő megajándékoz minket még egy babával, azt biztosan boldogan elfogadjuk, és a legnagyobb szeretetben fogjuk felnevelni!”

Kovács Violetta

További sztárhíreink >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva