Sztárvilág

2010.04.15. 08:23

Felnőhet egy gyerek anya nélkül is!

Steiner Kristóf egykor kifejezetten hajtott a botrányokra, miközben étkezési és pszichés zavarokkal küzdött, néha órákig kaparta arcát a tükör előtt. Ám mára komoly kapcsolatban élő férfi lett belőle, aki párjával az örökbefogadáson gondolkodik.

Kiskegyed Online

Amikor a VIVA televíziónál dolgoztam, állandóan kerestem a lehetőséget, hogy szem előtt legyek. Címlapokon akartam feszíteni, és ezért hajlandó voltam bármivel, külsőségekkel felkelteni az emberek érdeklődését. Azt hittem, agyonszoláriumozott arccal, platinaszőke hajjal mindenki rám figyel majd. Nem bántam, hogy megosztom a közvéleményt, hiszen pont ez volt a cél. De nagy árat fizettem mindezért: belül állandóan őrlődtem. Minél jobban ki akartam vívni a tiszteletet és az elismerést, annál jobban megijesztettek a rólam szóló butácska cikkek. Evészavaraim felerősödtek, amikor reflektorfénybe kerültem. Amikor pedig már mindenki rám figyelt, nem tudtam, hogyan tovább, mit tudnék még adni az embereknek. Rájöttem, ki kell evickélnem ebből a helyzetből, és meg kell találnom a helyes utat.

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Egy életszakaszát lezárandó írta meg saját történetét.
[/caption]

A hit és a szerelem változtatta meg

- Ebben sokat segített, hogy megismerkedtem Matannal, és visszavonultam a reflektorfényből. Matannal lelki társak vagyunk, a kabbalát is együtt fedeztük fel, reggelente közösen meditálunk. Nincsenek tabuk a kapcsolatukban, mindent megbeszélünk - legyen szó bizonytalanságról, nehézségekről, szerelemről vagy szexualitásról. A másik, spirituális kapaszkodóm a vallás. A buddhizmusba beleszülettem, mint mások a vasárnapi misézésbe. A szüleim nagy útkeresők voltak, így már kétévesen a Dalai Láma beavatásán szaladgáltam a többi hívő között. Vettek egy vidéki tanyát, és alapítottak egy buddhista központot. Akkor pontosan annyi idősek voltak, mint most én. A buddhizmus mellett a kabbala tanításait igyekszem elsajátítani. Sokan azt hiszik, ez egy divatirányzat - kabbala-vizet iszunk, piros fonalat viselünk a csuklónkon, és ennyi... Pedig évezredes bölcsességekről van szó! Felfedezzük az életünk helyes ösvényeit, miközben nem ártunk senkinek. Például már sohasem vennék meg egy agyonreklámozott, állatokon tesztelt, méregdrága krémet. Hogyan is tenne jót egy ilyen termék a bőrömnek, ha élőlények szenvedtek azért, hogy kikísérletezzék!



Svédországban fogadhatnak gyereket örökbe

- Matannal Izraelben tervezzük a jövőnket. Szívesen üzemeltetnénk ott egy internetes rendeléssel működő vegán cukrászdát. Én sem eszem semmilyen állati eredetű terméket, ezért úgy gondoltam, segítenék finom falatokhoz jutni a hasonló gondolkodású édességimádóknak is. A másik nagy tervünk, hogy örökbe fogadunk egy gyermeket. Sokan vádolják Madonnát is azzal, hogy gyerekeket vásárol a fekete kontinensről, pedig ott kell igazán a segítség! Láttam, hogy az árvaházakban száz ágyon ordítanak a gyerekek, és minderre három nővér jut. De sajnos az örökbefogadást homoszexuális párok számára szinte az egész világon lehetetlenné teszik a törvények. Miközben a legtöbb ismerősöm már ma is csonka családban, anya vagy apa nélkül nőtt fel, ráadásul manapság a női-férfi szerepek is gyakran felcserélődnek. Ettől függetlenül szeretnénk, ha a kicsi sok nő között cseperedne fel, mert a lágy női energiákra is szüksége van. Svédországban van esélyünk, hogy megvalósuljon az álmunk, mert ott engedélyezik a gyermekvállalást meleg pároknak is.

Dienes Angéla

Részletek a Kiskegyed magazinban!

További sztárhíreink >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva