Sztárvilág

2010.04.09. 10:05

Fizeti férje szexelvonóját

Sztárkörökben felkapott az a rehabilitációs intézet, ahol Jesse James libidóját Sandra Bullock pénzén próbálják elviselhető mederbe terelni.

Kiskegyed Online

Elképesztő együttérzéséről és szerelméről tett tanúbizonyságot a friss Oscar-díjas Sandra Bullock, amikor kijelentette: maximálisan támogatja férjét a szexelvonó ideje alatt. Kiderült ugyanis, hogy Jesse 11 hónapja tartó viszonya a tetőtől talpig tetovált Michelle McGee modellel nem egyszerű félrelépés: a pasi kóros szexfüggőségben szenved. Mindez abból is látszik, hogy a tetovált modell után egyre-másra újabb nők kerültek elő, akik mind azt állították, ők is megfordultak Jesse irodájában – és nem tárgyaltak...

Sandra jól ismeri a rehabot, ahol férjét kezelik majd: egy korábbi filmje forgatása előtt járt ott tapasztalatot gyűjteni. A luxusklinikán kezelték egyébként hasonló problémák miatt Michael Douglast, alkoholelvonón pedig Whitney Houston és Nicole Richie „élvezte” a hely vendégszeretét.

Forrás: Terefere 

További sztárhíreink >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva