Sztárvilág

2010.07.27. 14:12

Cini siratja a lábosait, Friditől rettegnek a kollégái

A köztudottan hisztis Friditől már betegesen rettegnek a kollégái, a tavalyi világszépét megszállta a zöldszemű szörny, Gjoni csajozási segítségre szorul. Beleolvastam, miről cikkeznek ma a lapok.

BAMA

Budai Zsuzsinak szakemberre van szüksége

Még a legszebbek sem menekülhetnek a zöldszemű szörny elől. A 2009-es Miss Universe az őrületbe kergeti 40-es párját azzal, hogy állandóan féltékenykedik. Féltékenysége pedig még saját bevallása szerint is beteges, ezért saját jól felfogott érdekében szakemberhez fordul, aki majd jól kigyógyítja.



Rettegnek a kollégái Friditől

Nem csoda, én is rettegnék tőle, hogy megszólal... A köztudottan hisztis Friderikusz legújabban azzal idegesíti kollégáit, hogy csak olyan ruhát hajlandó felvenni, ami soványnak mutatja. Ha nem olyat kap, őrjöng. Szerintünk inkább fogyózni kellene és akkor bármit felvehetne.

Ki segíti nőhöz Gjonit?

Rövidesen kiderül, ki lesz Delhusa segítője az ősszel induló I Love Gjoni c tudományos-fantasztikus műsorban. Mi már a körmünket rágjuk, a napilapok pedig találgatnak ki lesz a Kerítő. Benfentesek Sütő Enikő és Keleti Andi nevét suttogják, de az sem kizárt, hogy a mágus Frabato, vagy Fekete Pákó csillogtathatja meg tudását az énekes oldalán. Tulajdonképpen bármelyik választással nagyon jól járunk, ugye?

Gesztesi annyira elfoglalt, hogy nem fel sem köszöntötte Pankát

Liptai Claudia és ígesztesi közös kislánya Panka a napokban ünnepelte a névnapját. Ebből az alkalomból még a vörös démon kollégája, Kárász Róbert is felköszöntötte -- édesapja azonban még arról sem tudott, hogy lányának névnapja van. Hát apa az ilyen?


Cininek a lábosait is elviszik

Cini már biztos nem lesz egyik celebesfőzős-műsor sztárvendége sem. Több évvel ezelőtti csalása miatt ugyanis végrehajtók kopogtattak Cini ajtaján. Bár már börtönben is vezekelt a bűncselekményért, még mindig rengeteg a tartozása. Ezért ma a komplett konyhájától szabadítják meg az énekesnőt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva