Sztárvilág

2010.07.21. 08:39

Gregor Berni halott édesapjával duettezik

Gergor Bernadett újra megtalálta önmagát, nem küzd anyagi gondokkal, karrierje felfelé ível. Januári rosszullétére – mikor A néma levente előadásának első felvonásában a színpadon összeesett – már egyáltalán nem emlékszik, viszont vakmerő gondolat született meg a fejében.

BAMA

A macskaszemű szépség meglepő módon tiszteleg méltán nagyra becsült édesapja, Gregor József előtt. Bernadett – az operaénekes születésének 70. évfordulóján – egy duettet fog előadni halott édesapjával, a technika segítségével.


– Augusztus 8-án lenne hetvenéves apukám, ebből az alkalomból bronzszobrot állítanak neki, és lesz egy gálakoncert is, ahol egy különleges technikai megoldásnak köszönhetően duettet énekelhetek vele. Nagyon készülök erre az alkalomra – avatta be a Bors olvasóit nagy terveibe Berni, majd azt is elárulta, az év eleji aggasztó hírek ellenére már kitűnően érzi magát, sokat dolgozik, sorra kapja a felkéréseket.

– Szerencsére több lábon állok, nincsenek már megélhetési problémáim. Nem kell engem félteni. A sorozatra (Berni sokáig a Jóban Rosszban c sorozatban játszott – a szerz.) persze nagy szeretettel gondolok vissza, jó találkozni azokkal a kollégákkal, akikkel együtt dolgoztam a kórházsorozatban, de azért annyira nem hiányzik. Most sem unatkozom – folytatta a férfiak vágyálmainak szereplője, akinek valóban nem lehet oka panaszra: nyáron Gergely Róbert szini társulatával járja majd az országot és ősszel sem lesz tétlen. Októberben ugyanis lesz egy bemutatója Budaörsön és egy Sopronban is, ahonnan azonnal a következő színházi éved próbáira siet majd.


Ezért sokan aggódnak is Berniért, hiszen januári rosszulléte is részben annak volt „köszönhető”, hogy túlvállalta magát. Most azonban ettől egyáltalán nem tart a gyönyörű Gregor lány.

– Még nyáron jut idő a pihenésre, de külföldre utazni nem szeretnék (...) maradok inkább a Balatonnál. A rosszullétemre szinte már nem is emlékszem, szerintem 38 évente egyszer előfordulhat ilyen az emberrel. Biztos vagyok benne, hogy már a nézők is elfelejtették. Az az előadás, amelyik során pedig mindez történt, már nincs repertoáron, így az sem emlékeztet arra az estére – nyilatkozta a napilapnak Berni, hozzátéve: bár őt édesapja karrierje és emléke végigkíséri a pályán, egyáltalán nem erőlteti, hogy az ő gyermekei is ezt a sokszor keserédes hivatást válasszák.

Nézd meg a galériát!

Nagyobbik fia, Bence például egyáltalán nem is érdeklődik a színház iránt, éppen most vették fel emelt szintű matematika szakra. A kisebb fiúból azonban még lehet „cserebogár”, édesanyja szerint ugyanis a most négyéves Álmos pontosan úgy viselkedik a próbákon, ahogy ő is tette hasonló korban.

– A kicsin csak annyi látszik, hogy mindig csendben figyeli a próbákat, s ez gyakran előfordul, mert általában viszem magammal. Ő még csak négyéves, bármi lehet belőle. Állítólag én is ilyen voltam, és kétéves koromban már feszülten figyeltem az operaelőadásokat – bizakodott Gergor Bernadett, aki mégsem veszi túlságosan komolyan a „figyelmeztető jeleket”. Azt mondja ugyanis, nem akarja a fiúkat megnyomorítani azzal, hogy bármit olyat rájuk kényszerít, amit nem szeretnének, mert az édesanya szerint akkor csak középszerűek lennének a hivatásukban, s abban az esetben csak boldogtalanság várna rájuk.

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva