Sztárvilág

2010.07.20. 08:13

Győzike hazudtál, fizess!

Súlyos tízezreket fizethet Gáspár Győző egy meggondolatlan – vagy épp, hogy jól megfontolt – kijelentés miatt. Ha nem fizet, börtön vár rá.

BAMA

Rágalmazott Gáspár Győző. Igen, jól olvasható, most az egyszer nem őt rágalmazták – ahogy ezt számtalanszor állította –, hanem bizony ő taposott bele válogatatlan szavaival egy másik emberbe. Mégpedig nem is akárkibe, a Blikk főszerkesztőjét, Murányi Marcellt vádolta meg azzal, hogy „lecigányozta” és erőszakkal kidobta a napilap szerkesztőségéből.


A főszerkesztő sem volt azonban rest, nyomban feljelentette a showmant. A Pesti Központi Kerületi Bíróság pedig döntött: Győzike kijelentései megalapozatlanok voltak – vagyis rágalmazott –, így 270 ezer forintot kell fizetnie. A bíróság az ítélet végrehajtását egy év próbaidőre felfüggesztette, de ha ez után sem fizet a rágalmazó, akár 270 napra is lesittelhetik – egy nap börtönnel ugyanis 1000 forintot törleszt a bírságból.

Az ominózus eset, ami miatt a főszerkesztő és a showman a bíróságon találkozott, még tavaly tavasszal történt. Ekkor ugyanis Győzike azt nyilatkozta egy internetes portálnak, hogy őt a Blikk főszerkesztője „mocskos cigánynak" nevezte. Majd ezt megfejelve a szárnyaló fantáziájú volt tévés azt is hozzátette, hogy mindezek után kipenderítették a napilap szerkesztőségéből, amikor odament reklamálni egy róla szóló cikk miatt.
A bírósági eljárás során azonban feketén-fehéren bebizonyosodott, hogy Győzi ugyan valóban járt a napilap szerkesztőségében, beszélt is főszerkesztővel egy cikk miatt, amelyet nehezményezett, ám egy pillanatra sem maradtak négyszemközt, és az ominózus rasszista kijelentés csak Gáspár Győző fantáziájában született meg – sem a „mocskoscigányozás", sem a Blikk szerkesztőségéből való eltávolítás nem történt meg.

Az internetes nyilatkozatot pedig egy hónappal a „megtörtént, de nem úgy” eset után tette az ál-reality szereplő, amikor szintén egy róla szóló címlappal voltak problémái. Úgy tűnik tehát, hogy a sok gond és bosszúság, amit a napilapok okoznak Győzinek, meg persze az, hogy még a koporsóbiznisz sem jött be neki, alaposan megtépázta az ítélőképességét...

Győzike élete képekben – a galériában>> 

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva