Sztárvilág

2010.07.15. 09:22

Kapócs Zsóka kalandja a csótányokkal

Átok ül kis hazánk celebjein! Amint kiteszik a lábukat az országhatáron kívülre, egymás után érik őket a különböző sorscsapások. Legutóbb Csepregi Évának vált rémálommá a nyaralása, korábban pedig Kapócs Zsóka panaszkodott csótányokra a szállásán. Tavasszal pedig a Hajdú-Sarka házaspár sokkolta a közvéleményt nyaraláskori gyomorrontásával.

BAMA

Alig élte túl egyhetes horvátországi nyaralását Csepregi Éva. Az énekesnő Krk szigetén hódolt a napsütésnek és a hullámzó haboknak. A felhőtlen lazítás azonban hamar rémálommá változott, mégpedig akkor, amikor Éva úgy döntött: barátnőjével hajóra száll.
– A barátnőmmel elhatároztuk, hogy átmegyünk egy szomszédos szigetre, ami nem bizonyult egy jó ötletnek. Ahogy megérkeztünk a mintegy háromórás hajóút után rettenetes vihar kerekedett, szinte csak megmártózni tudtunk a gyönyörű mélykék habokban, és már menekültünk is vissza a hajónkra, ami úgy dobált minket, hogy alig éltük túl a hazafelé vezető utat – nyilatkozta az énekesnő, immár a magyar szárazföldön a Napi Ásznak.

 

De nem csak Csepregi gondolhatja úgy, hogy jobb lett volna el sem indulni. Pár nappal ezelőtt Kapócs Zsóka is arról panaszkodott, hogy milyen rossz volt neki az eredetileg „álomnyaralásnak” tervezett kiruccanás – ott, ahova legtöbbünk csak álmaiban jut el. Sőt, a szőke szépség egyenesen azt állította: összeesküvést szőttek ellene.
Kamarás Iván ex-kedvese édesanyjával vágott neki az útnak, ahol a szervezők félpanziós ellátással ingyen szállást ígértek a szőkeségnek és szerettek volna rájuk sózni egy üdülési jogot.


Történt mindez úgy, hogy az egykori szépségkirálynőnek egy ismerőse szólt, hogy felszabadult egy út a Regency Club szervezésében, és egy egész héten át félpanziós ellátással tudnak ingyen nyaralni, cserébe mindössze az üdülési jogról szóló egynapos előadást kell végighallgatniuk – írta a Blikk. A biznisz olyan jónak tűnt, hogy Zsóka egyből csomagolt is, ám a szomorú valóság csak a tengerparti üdülővárosban vált nyilvánvalóvá számára: egy szűk, pöceszagú, ablaktalan lyukba tették be a magyar celebet és édesanyját, ahol csótányok között kellett megvárniuk az álomüdülés végét.

Mindezt pedig Zsóka szerint azért, mert esze ágában nem volt üdülési jogot venni. Ha mindez nem lett volna elég, Zsókát és édesanyját – több más magyar utazóval együtt – különös körülmények között ki is rabolták. Na, ezért gondolta azt az ex-szépségkirálynő, hogy összeesküvést szőttek ellene.

Az örök kedvenc Hajdú-Sarka házaspár pedig még ennél is tovább ment: őket bizony megmérgezték tavaszi egyiptomi nyaralásuk alkalmával! Mondjuk, ha teszem azt, magyar volt a pincér és megismerte a sztárpárt, akkor ezen nem is csodálkozunk...
Szóval, még a legkisebb Hajdú is veszélyben volt – a szépreményű házasokat súlyos életmérgezéssel szállítottak kórházba a mentő, mindkettejükben infúziós kezeléssel tartották a lelket, meg ami még ki akart jönni – értesült akkor a Blikk, a Bors és a Napi Ász is, hiszen a párocska SMS-ben értesítette az összes bulvárlapot a váratlan, szerencsétlen, tragikus fejleményekről.

Összefoglalva tehát: ismét bebizonyosodott, hogy a sztárok élete sem fenékig tejfel. Főleg, hogy ha az országhatárt – vagyis az ismertséget – elhagyva, úgy bánnak velük, mint bármelyik civillel...

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva