Sztárvilág

2010.07.23. 07:31

Mónika a fogyitablettájától lesz egyre kerekebb

Kíméletlen fogyókúrára fogta kenyéradója Erdélyi Mónikát, de az ex-showvezető azonban nemhogy fogyna, hanem még hízik is, pedig még egy fogyasztótabletta is segítségére van a zsírolvasztásban. Hatástalan lenne a pirula, amit Mónika a saját arcával reklámoz?

BAMA

Hetek óta falja a fogyitablettákat Erdélyi Mónika. Bár a népszerű műsorvezető sosem volt éppen nádszál vékony, ez csak most tűnt fel az RTL Klubnak. Míg egy kibeszélőshow háziasszonyának duciként is megfelelt, a Reggeli székébe úgy már nem ülhetett be – megszületett hát a kíméletlen döntés: fogynia kell.

Az első adáskor úgy is tűnt, hogy Mónika jó pár kilónak mondott „búcsút”, most azonban mintha a régi formájában tündökölne a kibeszélőshow-k nagyasszonya. Pedig még sanyargatnia sem kell magát, nem kell lemondani a finom falatokról, válogatás nélkül ehet-ihat bármit, mióta egy, az arcával reklámozott fogyitablettát szedi. A műsorvezető hónapok óta reklámarca a terméknek: gyógyszertárakban a polcok tele vannak a készítménnyel.

– Miután Mónika minden reggel ránk mosolyog a televízióból, figyelemmel követhetjük nagy fogyását is – írta a Bors. Vagy mégsem, ugyanis a képek tanúsága szerint Mónika nemhogy fogyna, még hízik is. Felmerül tehát a kérdés: Mónika nem szedi a kapszulát, vagy nagy átverés a zabálással egybekötött fogyást ígérő csodaszer?

– A műsorvezetőnő azért is örült ennek a készítménynek, mert a táplálkozásán nem kellett változtatnia. Bármit ehet, csak az a lényeg, hogy naponta háromszor egy szem kapszulát bevegyen – mondta a forgalmazó, hozzátéve: bízik a készítményben és Mónikában, és szerinte már ilyen rövid idő elteltével (két hete kezdte el szedni) is észrevehető rajta a változás. – De a látványos, a tévénézők számára is érzékelhető fogyásra közel két hónapot kell várnunk – magyarázkodott a kereskedő, aki azt is elárulta: a fogyasztószert kúraszerűen ajánlott szedni.

Mónika alakváltozásai a galériában

Mónika természetesen nem kívánt válaszolni a napilap kérdéseire, hiszen köztudott, hogy utálja, ha a kilóiról faggatják. A televízióban azonban úgy is minden látszik, még ha egyesek szerint a képernyő „hizlal” is...

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva