Sztárvilág

2010.07.27. 08:26

Tinisztárok régen és ma – képgalériával

Nem lehet könnyű tinédzserként feldolgozni a hirtelen jött sikert – nem is sikerül mindenkinek. Van, akinek jól megy a szekér, más megrekedt gyermekkori szerepe skatulyájában.

BAMA

Aki gyermekkorától készül rá, esetleg rengeteget dolgozik érte, annak valószínűleg könnyebb feldolgozni azt, ha munkája eredményeként hatalmas sikereket, nagy ismertséget ér el. A hirtelen jött sztárságot azonban nehezebb megemészteni.


Ez természetesen nem feltétlenül igaz mindenkire, hiszen példák garmadáját lehetne felsorakoztatni mellette és ellene. Britney Spears 11 éves kora óta ismerte a showbiznisz világát, később mégis kicsúszott a lába alól a talaj, és Macaulay Culkinról is több botrányt lehetett hallani tinikorára, mint filmszerepet és dicsőséget.



Talán az ismertség foka, és az azzal járó milliók számítanak? De ott van például Will Smith, aki színészként és rapperként is érvényesülni tudott, óriási sztárgázsikért dolgozott, mégsem kapta el a gépszíj. Vagy Brooke Shields, aki a színészkedés mellett modellként is a csúcsra jutott, különösebb kábítószer-botrányok nélkül. Egy biztos: a tinédzserek amúgy sem zökkenőmentes felnőtté válását jócskán megbolygathatja, ha a rajongók és a siker miatt nem sikerül megtalálniuk a biztos talajt, ahol két lábbal állhatnak a földön.

Galériánkban a tinisztárok átalakulása>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva