Sztárvilág

2010.08.31. 10:18

28 millió járna Cininek

Az énekesnő már letöltötte börtönbüntetését, nemrég még konyhabútorát is elvitték, minden bevételének 33 százalékát azonnal vonják tőle tartozásai törlesztésére. De Cini már azt sem tudja, mennyi pénzt fizetett ki, hiszen újra meg újra felbukkannak újabb követelők. Most azt mondja, neki is van 28 millió forint kintlévősége, de ő képtelen lenne annak utánamenni.

NANA.HU

Csapás csapás után éri Zalatnay Saroltát, felgyógyulva arcbénulásából azonban mégis dolgozik. Mi más választása is lenne, hiszen konyhabútorát nemrég tartozási fejében elvitték és mind a mai napig minden bevételének 33 százalékát azonnal zárolják. Az énekesnő már azt sem tudja, mennyit fizetett ki a 15 éve alatt mióta ügye folyik. Ezért ügyvédje perújrafelvételt kér.

– Az ügyvédem, ha rámondják az áment, perújrafelvételt kér. Elég volt! 15 éve nem is tudom, mennyit fizettem, és még mindig vagyok az, akit megtalálnak. Az első- és a másodrendű vádlott egy fillért sem fizetett. Nincs nevük, senki nincs sehol. Én nem tudok eltűnni szem előtt vagyok. Kezdem unni, mert úgy érzem, már letudtam a büntetésemet, és azóta is minden bevételem 33 százalékát befizetem – nyilatkozta az énekesnő a Vasárnapi Blikknek, hozzátéve: bútorait egy olyan nő miatt vitték el, aki állítólag földönfutó lett és ezért követelte a pénzét.

– Azt mondja, földönfutó lett, nincs lakása, senkije. Aki nincstelen, az tud sztárügyvédet fizetni 12 éve? Raktárt bérelni?

A teljes cikk a NANA.HU oldalon >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva