Sztárvilág

2010.08.19. 07:51

Elszabták Magdi mellét!

A keresett szupermodell, Fülöp Magdolna mellébe szennyezett szilikont passzíroztak az orvosok...

NANA.HU

Egymillió forintba került a hőn áhított szépség Fülöp Magdolnának. A szupermodell azért vállalkozott a rutin beavatkozásnak számító mellnagyobbító műtétre, mert szerette volna visszanyerni szülés után megereszkedett melle eredeti formáját. Az egykori versenytáncos azonban most már azt sem bánná, ha lógnának a mellei, Magdi ugyanis szennyezett szilikonnal töltött implantátumot kapott – írta a Bors.


Egy brit lap információi szerint körülbelül ötvenezer nő kaphatott a kétes minőségű mellprotézisekből világszerte. Egy 22 éves angol lány melle például a duplájára dagadt a PIP implantátumoktól. A botrányok után egy angol laboratóriumban bevizsgálták az implantátumokat, mert erős a gyanú, hogy mérgező anyagokat tartalmaznak, és egyes összetevőik rákkeltőek. Az ilyen töltelékkel büszkélkedő hölgyek pedig rettegnek.

Így Magdi is, aki táncpartnerével, Pál Attilával háromszoros magyar bajnok volt standard és latin táncban, a csúcskategóriában még megannyi ragyogó sikert várt rájuk, de Magdi térdsérülése megálljt parancsolt nekik. A színpadtól azonban nem szakadt el: a kifutón tovább tündökölt, négy évvel ezelőtt Máltán megnyerte a legszebb női test címet egy nemzetközi szépségversenyen, Ukrajnában pedig királynővé koronázták. Két éve kisfiúnak adott életet, akit tizenhét hónapos koráig szoptatott, igaz, ezt a melle megsínylette.

– Rendbe akartam hozni, ezért fordultam a klinikához, ahol dr. K. referenciáit látva tudtam: ő lesz az a doktor, aki visszaadja a mellem régi formáját – kezdte a Borsnak Magdolna, hozzátéve: háromszor is volt konzultáción a dokinál. A konzultációk után pedig megszületett az eredmény: Magdi új cicit akart, ami egymillió forintjába fájt... A cici elkészült, számlát viszont nem adott a neves plasztikai sebész. Sőt, a műtétet sem ő végezte, hanem egy perui származású főorvos, de ez is csak akkor derült ki, amikor Magdi már a műtőasztalon volt.

– Nem kaptam magyarázatot, miként arra sem, hogy miért tettek be kisebb implantátumot, azt is izom alá. A zárójelentésemet is a főorvos írta alá. Pár hét múlva robbant a bomba. A tévéből értesültem róla, hogy a bennem lévő PIP implantátumot gyártó cég tevékenységét felfüggesztették Franciaországban, mivel az általuk forgalmazott termékbe ipari szilikon került. Ez pedig veszélyezteti a nők egészségét – háborgott a napilapnak a fiatal anyuka, aki teljesen összeomlott a külföldi hírek hallatán. Ezt pedig pszichiátriai lelet is igazolja: aludni egyáltalán nem tudott, ingerültté vált, váratlan dühkitörésekkel küzdött, gyermekét nem tudta ellátni. Lefogyott, szorongásai fogságába került.

Mikor a depressziótól kicsit megnyugodott, visszatért a klinikára, ahol az intézmény vezetője ígéretet tett arra, hogy bármilyen további anyagi ellenszolgáltatás nélkül kicserélik az implantátumot, vagy ha abban a cégben már nem bízik, akkor máshol is elvégeztetheti a műtétet a klinika költségén. Magdi szerint mindezt férje, ügyvédjük és a klinika ügyvédje is hallotta. A táncosnő mindezek után még mindig bízott a klinikában, így azt választotta: operálják meg ott újra.

Kár volt. A külföldi botrány márciusi kirobbanása után négy hónappal, vagyis júliusban a klinika főorvosa még mindig azt mondta, a PIP implantátum a legjobb, tehát abból fog egy nagyobbat betenni Magdinak. Ő azonban ezt, értelemszerűen már nem fogadta el. – Csakhogy én másfajtát választottam, azt viszont a főorvos úr nem akarta elfogadni. Így máshová fordultam. A dolog jelenleg úgy áll, hogy az ígéret ellenére nem fizeti a klinika a következő beavatkozás költségeit. A párom viszont nem hagyta annyiban, visszakérte az egymilliót, de nem kaptunk egy fillért sem – háborgott az anyuka, aki mindezek után feljelentette a klinikát és pert indított a szennyezett szilikont gyártó francia cég ellen.

A napilap megkereste a műtétet végző főorvost is, aki a lap szerint előbb lemondta a személyes találkozót, majd kérdéseikre nem küldött választ az általa meghatározott időpontig sem. A klinika ügyvédje szerint a klinika végig jóhiszeműen járt el a pácienssel szemben. De a cserére nem miattuk, hanem Magdi miatt nem került sor: ő ugyanis olyan implantátumot választott, ami háromszor annyiba kerül, mint az eredeti. Ez pedig úgy tűnik, nem fér bele a büdzsébe egy olyan cégnél, ahol egyébként is kétszer annyiba kerül egy mellnagyobbítás, mint más helyeken... Az ügyvéd szerint nem cserélték ki az implantátumot, de kifizetni sem fogják az egymilliót, mert Magdi a létező összes helyen feljelentette őket. Még jó, hogy...

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva