Sztárvilág

2010.09.16. 15:57

Angelina Jolie: „Csak ledobtam a nadrágomat!”

Finoman szólva is van néhány rajz a vastag szájú színésznő testén, de akad olyan, amiknek Angie nem beszélt a keletkezésük körülményeiről. Eddig.

NANA.HU

A Hollywood-i bombázó egy ausztrál tetoválásokkal foglalkozó magazinnak nyilatkozott. Elmondása szerint minden egyes rajzot szeret a testén és azokat művészi alkotásnak is tartja. Úgy gondolja, semmi rossz nincs abban, ha valaki a tetoválásoknak szenteli az életét, hogy minden számára fontosat magára varrat. Angie egyik legnagyobb büszkesége egy ősi kambodzsai ötsoros írás a hátán.



A csípőjén található sárkány pedig egy őrületes amszterdami utazás emlékeit eleveníti fel. „Elég furcsa körülmények között született ez a varrás… Teljesen elment az eszem, amikor Amszterdamban voltam. Egy tetováló szalonban ledobtam a nadrágomat és reggel, amikor felkeltem, már rajtam volt a sárkány. Mindig is szerettem volna egy ilyet magamra. Ez attól különleges és egyben vicces is, hogy kék nyelve van. A sárkány számomra a nőiességet és az erőt jelenti”.

Nézd meg a galériát! >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva