Sztárvilág

2010.09.15. 10:08

Fény derült Gesztesi 25 évvel ezelőtti titkára

Karrierjéért még édesapja nevét is eldobta Gesztesi Károly, vagy nevezzük inkább Tóth Károlynak? Ez ugyanis a színész eredeti neve, ám ettől kénytelen volt megszabadulni, ugyanis minden vágya az volt, hogy színész legyen.

NANA.HU

gen, semmi kétség, Liptai Claudia volt férje eredetileg Tóth Károly néven látta meg a napvilágot, ám mivel születési nevén háromszor is kirúgták a színművészetiről, negyedszer már nevelőapja nevével próbálkozott, felvételi papírjait a nevelőapja családnevén adta be.


A főiskolára hivatalosan ugyanis csak háromszor lehet felvételt kérni. Így történt, hogy a színész „legelső alakítását” – ami a jelek szerint igazán jól sikerült – pont az előtt a bizottság előtt hajtotta végre, akik további sorsáról döntöttek.


Gesztesi Károly alig jutott szóhoz a meglepettségtől, amikor a vasárnap esti Frizbiben Hajdú Péter azt állította, hogy egy internetes portál szerint az eredeti neve Tóth Károly, míg Gesztesinek a nevelőapját hívták. A színész nem cáfolta Hajdú információját, de magyarázatul csak annyit mondott, hogy nem ő szerkeszti a weblapot – írta a Bors.

– Az én időmben mindössze háromszor lehetett a színművészetire jelentkezni. Első körben a körülbelül háromezer jelentkezőből ötszáz maradt, majd abból hatvan. Nekem nem volt szerencsém, de a három év alatt megfigyeltem, hogy a felvételt nyert tanulók osztálynévsora általában az F betűvel kezdődő vezetéknevűeknél véget is ér. Ezért megkérdeztem a nevelőapámat, hogy nem vehetném-e fel a nevét. Ő természetesen ebben is támogatott, így lettem Gesztesi – árulta el a lapnak 25 éves titkát a Jóban Rosszban sztárja, akinek új személyazonossága meghozta a várt sikert, hiszen negyedjére – immár Gesztesi Károlyként – felvételt nyert a Színművészeti Főiskolára.

Nézd meg a galériát!>>

Ha pedig ez nem történt volna meg, most arról sem tudhatnánk például, hogy visszaköltözött hozzá gyermekei anyja, de mégsem élnek együtt. Szintén a tévéműsor felvételén mondta, hogy jelenleg valóban egy házban él volt szerelmével, Nikivel, de ennek mindössze annyi az oka, hogy nem tudta eladni azt a családi házat, amelyben egykor együtt éltek Liptai Claudiával. Azaz mindössze azért költöztette oda magához gyermekeit, illetve azok anyját, hogy kellemesebb körülményeket teremtsen nekik.

NANA.HU -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva