Sztárvilág

2010.09.15. 10:45

Húsruha, szemeteszsák-estélyi

A popsztárok most is mindent megtettek, hogy róluk és ruhakölteményeikről beszéljen mindenki, természetesen Lady Gaga vitte a prímet most is!

NANA.HU

Az MTV rendezvényei mindig különleges alkalmak, a zenei televízió gáláin a sztárok kitesznek magukért és elképesztő, meghökkentő és gyakran igencsak kihívó ruhákban lépnek a vörös szőnyegre. A fiatalos rendezvényeket nem szabályozza olyan merev protokoll, mint például az Oscar-gálát, ahol azért akármit nem engedhetnek meg maguknak a vörös szőnyegre lépő hírességek.



Egyértelmű, hogy az utóbbi időben Lady Gaga került az ilyen események középpontjába. A polgárpukkasztó sztár természetesen az MTV Video Music Awards-on is hihetetlen, sőt gyomorforgató szettet választott, igaz, most végre, hogy találkozhattak Cherrel a vörös szőnyegen, egyértelműnek tűnik, hogy Gaga, nemcsak David Bowie-tól, de bizony az énekesnőtől is sokat tanult, már ami a drámai hatást kiváltó kosztümöket illeti.

Nézd meg a galériát! >>>

Igazi meglepetés tehát nem volt, Lady Gaga, Kesha, Katy Perry hozta az érdekes, látványos szetteket, a többiek pedig a visszafogottságukból próbáltak előnyt kovácsolni. A MTV VMA gálán minden volt, amitől érdekes lehet egy ilyen vörös szőnyeges esemény, csodálatos és igencsak ballépésnek tűnő szettekből sem volt hiány!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva