Sztárvilág

2010.09.22. 11:58

Nem zavarja, hogy férfiak ezrei látták a testem

A szerelem Prágába szólította, így most a cseh főváros és Budapest között ingázik Hargitai Bea. Hisz ott él kedvese, aki mellett az anyaszerepre is gyakorolhat, bár nem akarja elsietni a gyerekvállalást.

NANA.HU

Hargitai Bea egy ideje mintha kivonta volna magát a forgalomból, egyre kevesebb címlapon és tévéműsorban szerepel. Tudatos döntés volt, hogy már nincs örökké szem előtt, ráadásul csak ideje egy részét tölti itthon. Ugyanis Prágában él több mint tíz évvel idősebb kedvesével, a TV2 egykori ügyvezető igazgatójával, David Stogellel.

Párja másnak is bejön

„Mindig is vonzottak a nálam valamivel idősebb férfiak, talán azért, mert kinőttem már a vad bulizásból. Régebben szívesen jártam a szórakozóhelyeket, de mára a buli kimerül egy hangulatos vacsorában a barátnőimmel.” Bea még azt is megteheti, hogy válogat a munkák között, hiszen Daviddel jó körülmények között élnek.

De az is biztos, hogy a playmate nem a pénzéért választotta a férfit, hisz David szemrevaló fiatalember. És ez nem csak Beának tűnt fel, mint az nap mint nap ki is derül... „Azonnal kiszúrom, ha a kedvesemet megnézik az utcán. De nem zavar, sőt, még fel is hívom rá a figyelmét: ’Nézd, Kicsim, nagyon bejössz annak a nőnek.’ Büszke vagyok rá, hogy a párom másnak is tetszik...

Kattints a folytatásért! >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva