Sztárvilág

2010.09.17. 10:12

Szex az első munkán?

Ilyet még nem láttunk (na jó, dehogynem): szokatlanul erotikus Bódi Sylvi új naptára. Az egykori playmate félreérthetetlen helyzetekben pózol modell partnerével Veréb Viktorral. Reméljük legközelebb Veréb Viktor inkább maga pózol, s ad ki naptárat.... Egyébként mindenképp becsülendő, hogy Bódi valami újat hoz a naptárbizniszbe a sok miss május, miss szeptember és miss satöbbi egyedül pálmafák alatt pózolós költemény után.

NANA.HU

Azt gondolnánk, hogy sok újat már nem tud megmutatni magából Bódi Sylvi, aztán mégis! Jövő évi naptárában – amiből tulajdonképpen az összes képet láthattuk, vagy látni fogjuk, tehát meg sem kell venni – nem csak párductestű kolléganőjével pózol, hanem egy igazán sármos férfi kollégával is.

Ölében vonaglik, vagy éppen a fiú karolja át meztelen felsőtestét. És mit ad isten, Veréb Viktor pont Sylvi zsánere! Így a szexi modell igazán élvezte, hogy teste az álompasiéhoz simulhatott...

A folytatásért és a galériáért kattints! >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva