Sztárvilág

2010.10.29. 10:21

A szívtipró humorista Fábry akart lenni

A dumaszínházas Kiss Ádám boldog: azt csinálja, amit igazán szeret, a sulit is befejezte, és barátnőjével több, mint három éve alkotnak egy párt. De ha véletlenül minden borulna, arra az esetre is rendelkezik B-, sőt C-tervvel is!

NANA.HU

Kiss Ádám, a Dumaszínházból és a Showder Klubból megismert nevettető sokszor szembesül a kritikával: bár tréfáinak kereszttüzében nem egyszer "celebek" állnak, igazából mára ő is egyike lett ezeknek.



– Valóban, sztárokat figurázok ki, miközben már én is az vagyok - állítólag. De én nem akartam híresség lenni, nekem nem lételemem a sajtó, igazából nem származik belőle előnyöm. Sőt! Nagyon sok poénomat az élet szülte, a teljesen hétköznapi, vicces szituációk, amikbe kerülök. De most már egyre kevesebb ilyen van, mivel az emberek felismernek az utcán, és máshogy viszonyulnak hozzám. Arról már nem is beszélve, hogy ellentétben a korombeliekkel, nem bulizhatok önfeledten, állandóan figyelnem kell magamra, nehogy másnap címlapon legyek. És azt sem szeretem, hogy elvárják, mindig, minden helyzetben vicces legyek. Nekem is lehet rossz napom, én is szeretek néha csak úgy csendben ülni! Ezt sokan nem értik. Pontosan ezért igyekszem redukálni a közszerepléseimet.

Fábry vitte be a szakmába

Ádám tízéves korától rajongott Fábry Sándorért és a műsoraiért. Felvette az összes adást videóra, minden poént tudott fejből. – Amikor általános iskolában megkérdezték, mi akarok lenni, rávágtam: Fábry Sándor!

A cikk folytatása >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva