Sztárvilág

2010.10.19. 09:43

Claudiának nem elég egy férfi?

Bár néhány hete még azt nyilatkozta, hogy az elmúlt idők tragédiái után nem áll készen egy új párkapcsolatra, egy lapinformáció szerint azonban két férfi is udvarol a vörös démonnak. Pár hete pedig egyikükkel jár is.

NANA.HU

Liptai Claudia ismét szerelmes. Méghozzá talán két férfiba is, és még maga sem tudja, hova húz a szíve. Ha ez önmagában nem volna elég érdekes, hozzátesszük: Liptai néhány hete még azt mondta, az elmúlt időszak tragédiái miatt még nem áll készen egy új párkapcsolatra.



– Claudia végre újra boldog, pedig tényleg nem számított rá hogy mostanában szerelmes lesz – nyilatkozta a Napi Ásznak Claudia egy közeli ismerőse, hozzátéve: bár Claudia még mindig gyászol az édesanyja halála miatt, végre jött egy olyan független férfi, akinek képes volt megnyitni a szívét, és újra igazi nőnek érzi magát. – Pár héttel ezelőtt ismerkedtek meg, és már az első találkozáskor óriási hatással voltak egymásra! Igazi „szerelem, első látásra” a történet – folytatta az igazmondó barát. (Ezektől a barátoktól egyébként – ha celeb lennék – a jó ég mentsen meg!)

A teljes cikk és a galéria itt >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva