Sztárvilág

2010.10.22. 10:27

Domina lett a TV2 sztárja

Végre! Új naptárral jelentkezik Kiszel Tünde. A naptárban pedig dominaként pózol két dobermannal. A képek önmagukért beszélnek.

NANA.HU

Sokkoló fotó jelent meg csütörtökön a Borsban Ezen Kiszel Tünde pózol két dobermannal. A képek a 2011-es naptárhoz készültek, s a Kiszeltől megszokottaktól eltérően elég sok ruha van a szőkeségen. Talán nem is baj... Persze a ruci „nagyon szexi”, fekete lakkszerkó, valami fekete combközépig érő izével. Azért mondjuk, hogy izé, mert az egyelőre még eldöntés alatt áll, hogy az a valami csizma-e vagy zokni.

A kortalan anyuka egyébként idén tizedik alkalommal jelenteti majd meg saját naptárát. A 2011-es kalendáriumban nem mindennapi szerelésben és környezetben láthatjuk a bugyikirálynőt – a dobermanos dominaszerkós beállítás ugyanis nem az egyetlen vadság a naptárban. Tünci a napilapnak elárulta, hogy a többi kép is bőven rejteget újdonságot, de ennél az egy fotónál többet nem szeretne még egyelőre nyilvánosságra hozni. Az viszont nem titok, hogy Lozsek Kitti stylist által megálmodott extrém sminkben és különleges frizurával fotózta őt Kaszás Bence fotóművész.

A cikk folytatása >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva