Sztárvilág

2010.10.29. 10:04

Hajdú vs. Tünci – szőrzet az étlapon

Elérkezett végre az idő, amikor hazánk két, valószínűleg legtöbbet „cikkezett” celebje egy asztalhoz ült. Hajdú Péter meghívta magához Kiszel Tündét! Hogy mi fog ebből kisülni? Egy igazi muffcsata, ahol Kiszel és Hajdú is a naptárdíva intim szőrzetén kacarászik…

NANA.HU

Kiszel Tünde a hét eleje óta ismét a címlapokon szerepel. Ezzel bizonyosan egy régóta tátongó űrt tölt be az életünkben, s bár éreztük égető hiányát, azon a módon, ahogy robbanásszerűen visszatért a kortalan díva az őt jogosan megillető helyre, mindenki meglepődött. Nem hisszük, hogy van még olyan ember az országban, aki ne tudná, hogy Kiszel Tünde és Vujity Tvrtko összeveszett a Mokkában, élő adásban.

Kiszel, mint tudjuk, azért kapott meghívást a rangos reggeli műsorba, mert hamarosan megjelenik legújabb (a sorban a tizedik) naptára, melyben dominaként pózol. Az ötletet talán Bódi Sylvitől lopta, aki pedig Madonnától, és így tovább.

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Nézd meg a galériát!
[/caption]

A hangos reggeli dáridó után (ami jelenleg a csatorna bármelyik szórakoztatónak nevezett műsorát magasan veri) pedig Hajdú Péter is meginvitálta végre egy beszélgetésre. A fő téma persze a dominás naptár, de a Mokkás intermezzo után a nagy kérdező Tünci életének ezen fejezetét sem hagyhatta szó nélkül. Ám mielőtt a néhány nap alatt legendává duzzadt esetre terelődött volna a szó, Hajdú és Kiszel a bugyikirálynő nemi szervét mutatta be évekre visszamenőleg a becses nézőknek.

A cikk folytatása és a videó >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva