Sztárvilág

2010.10.11. 09:11

Kiss Ramóna: Kiderült szakításuk igazi oka

Néhány napja még csak a távolság volt okolható Kiss Ramóna és focista párja öt és fél év együtt járás utáni szakításának. Ma már más felől fúj a szél…

NANA.HU

„Itt a vége: szakított párjával Kiss Ramóna”, „Vége az álompárnak…”, „Újabb sztárpár szakított”, „A szépséges Kiss Ramóna már nem focistával jár”, „Szingli lett a szexi színésznő!”, „Megdöbbentő!...”, „Nincs tovább!...” – ilyen és ehhez hasonló szalagcímekkel tudatták a lapok szakításukat.

Kiss Ramóna a távolsággal magyarázta szakításukat, ám a Bors kiderítette a valódi okot, megtudta ugyanis, hogy a focista sérülése miatt hosszú hetekig nem is volt Pápán. És itt kezdődik az összeesküvés elmélet…

A napilap szerint a Barátok közt Zsófija azzal indokolta a különválást, hogy kapcsolatukat a második különköltözés már megviselte. A fiatalok ugyanis az öt és fél évből közel kettőt – 2008 januárjától – úgy vészeltek át, hogy az NB I-es focista Szombathelyen játszott. A pár rosszakarói akkor azt jósolták, hogy a távolság, és a ritka találkozások miatt hamar véget ér majd a szerelem, de nem így történt. Rami soha nem látszott olyan boldognak, mint amikor párja 2009. augusztusában visszatért a fővárosba és újra összeköltözhettek.

Aztán idén június végén Tóth Norbert úgy döntött, hogy a Lombard Pápához igazol. – Ezt a második különköltözést már nem tudtuk összeegyeztetni egymás életével – mondta Kiss Ramóna, akiről idén tavasszal egy olyan fotó jelent meg, amelyen félreérthető közelségben táncolt Baronits Gáborral, a Jóban Rosszban szépfiújával. Gyanús, nagyon gyanús… Ekkor jelentették ki többen is, hogy a színésznő boldogtalan Norbi oldalán. A napilap pedig most azt is kiderítette, hogy abban az időben Norbi is kikacsingatott a kapcsolatból. Nem volt elég neki egy szépség, a „sajátja”, rögtön két szépségkirálynőt is randevúra csábítgatott SMS-eivel. Az egyik (a napilap szerint) Freire Szilvia volt. – Ezt a hírt sem megerősíteni, sem cáfolni nem szeretném – mondta a Bors megkeresésére a szépségkirálynő, aki azt viszont nem tagadta, hogy személyesen is ismeri a Pápa játékosát.

Nézd meg a galériát!>>>

A napilap szerint Kiss Ramóna és Tóth Norbi szakításának valódi oka jóval összetettebb, mint ahogy azt a Barátok közt szereplője a Fókuszban – ahol először beszélt a szakításról – felvázolta. Magyarázzák ezt azzal is, hogy a távolság önmagában nem jelenthetett gondot. Tóth Norbi júliusban költözött le Pápára és augusztusban vádlisérülést szenvedett, így hosszú hetekig nem is tartózkodott a vidéki városban. Ha ez az elhallgatott szenzáció önmagában nem volna elég, a napilap még azt is számba vette, hogy Tóth Norbi már nem a régi. Hogy miért érdekes ez? Mert a focista a bajnokságban is alig szerepelt, szakmai sikere mostanában elmarad. Kiss Ramóna pedig estéről estére feltűnik az RTL Klub képernyőjén…

Ramit és Norbit a napilapnak nem sikerült megszólaltatni, így nem tudni, ők mit szólnak szakításuk „valódi” okaihoz… És Majka sem válaszolt a lap azon kérdésére, hogy vajon újrakezdené-e Ramónával, ha lehetősége lenne rá.

NANA.HU -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva