Sztárvilág

2010.10.26. 10:02

Megasztár: összecsapás a színfalak mögött

Fellépőnkként mindössze egy kísérőnek jár hely a Megasztár felvételein. Vannak azonban olyan énekesek, akiknek a családja nehezen viseli a megszorításokat. Így eshetett meg az, hogy pénteken Patai Anna, Lakatos Yvette és Kökény Attila családja is üvöltözött a stábtagokkal az élő adás előtt.

NANA.HU

Nem akartak megválni a családtagok a jól bemelegített székeiktől a péntek esti Megasztár felvételén. A kedves rokonok addig-addig őrizgették a helyeiket, míg a stábtagokkal annyira össze nem vesztek, hogy annak üvöltözés lett a vége – írta a Blikk. Az értelmetlen harcban kemény szavak hangzottak el.



A bajt az okozta, hogy bár a stúdió elég nagynak tűnik, versenyzőnként csak egy ülőhelyet biztosít a csatorna a rokonoknak, mégpedig annak, akit a kamera mutat. Erről a tényről egyébként a hozzátartozókat is értesítették már az élő adások előtt is. A versenyzők azonban nincsenek teljesen megfosztva a szurkoló vérségi le-és felmenőktől, a többiek szintén bemehetnek szurkolni, de nekik csak állóhelyet tudnak biztosítani a stúdióban.

A folytatás és a galéria itt >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva