Sztárvilág

2010.10.15. 09:44

Perverzek zaklatják a csinos műsorvezetőt

Még a jó ízlés határát sem súrolják – mivel jóval alatta maradnak – azok az üzenetek, mellyel a Megasztár késő esti műsorának műsorvezetőjét bombázzák a „rajongók”. Tatár Csillát jelenleg három férfi is szívesen látná az ágyában, aminek nem éppen szalonképes módon hangot is adtak.

NANA.HU

Ízléstelen üzeneteket küldözget három férfi Tatár Csillának – írta a Bors. A Megasztár minden hétköznap késő este jelentkező műsorának műsorvezetője új külsejével igencsak pikáns gondolatokat vált ki a férfi tévénézőkből.

– Három különböző férfi írt az egyik közösségi portálon a műsorom után. Az első azt írta, hogy amikor látja a szemeimet – hogy szépen fogalmazzak –, rögtön illetlen gondolatai támadnak, a második meg azt, hogy nagyon jól elszórakozik a kezeivel esténként, miközben engem néz. A harmadik levél is hasonlóan perverz volt – árulta el Csilla, aki szerint éppen a késő esti időpontnak köszönheti a kéretlen leveleket...

A cikk folytatása és a galéria itt >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva