Sztárvilág

2010.10.28. 10:23

Szex a megaházban

Hosszú-hosszú ideig tagadta Kállay-Saunders András és Tolvai Reni hogy van köztük valami. Ám az a valami már olyan erős lehet, hogy Reniék sem tagadnak. Tehát már nem csak a szoba közös a Megasztár-házban, hanem az ágy is – legalábbis a többi megás szerint.

NANA.HU

Sülve-főve együtt vannak, még az adások ideje alatt is. Nem csoda hát, hogy hetek óta mindenki azt találgatja, vajon együtt járnak-e, s ha igen, miért titkolják? De bármennyire is szeretnék, a két fiatal nem tudja tovább tagadni: Tolvai Reni és Kállay-Saunders András között igenis elkezdődött valami – írta a Blikk. – Még mi se tudjuk igazán, hogy mi van közöttünk, időnk is alig van egymásra – válaszolt sejtelmesen a napilap kérdéseire a nagyváradi lány, amikor arról kérdezték, mi a helyzet velük.

Reni elmondta, egyelőre mindketten a versenyre koncentrálnak, de ha vége van, nem zárja ki, hogy bármi legyen közöttük, akár komoly kapcsolat is. – Beleszerettem Saunders barna szemébe – áradozott egyre nyíltabban a szőke leányzó.

A cikk folytatása >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva