Sztárvilág

2010.10.20. 09:21

Toncsival egymillióba kerül 40 perc

Bálint Antónia egykori szépségkirálynő azt tervezi, hogy céges bulikon táncol, énekel, és a színpadon öltözik át a produkció alatt. A szexis show-t a fent nevezett összegért vállalná a még mindig jó formában lévő anyuka.

NANA.HU

Bálint Antónia azt tervezi, hogy céges bulikon táncol, énekel, és a színpadon öltözik át produkciói között – írta a Bors, hosszan ecsetelve azt, mennyire jól is néz ki az ex-szépségkirálynő. A napilap szerint ugyanis Toncsi majd most jól megmutatja, hogy jöhetnek az életben magánéleti viharok, hullámvölgyek, mindig képes felállni a padlóról. Ráadásul, mint tudjuk, a sztár már a 41. évét tapossa.



Mégis „csak” most jött rá, hogy ha korábban jövedelmező volt a teste, miért ne lehetne most is az? Ezért Toncsi egy show-műsor szexi sztárjának áll. – Újra boldognak és kiegyensúlyozottnak érzem magam. És nem azért, mert szerelmes vagyok, noha sok telefonhívást kapok. Úgy fogalmaznék, ebédelni már többször voltam, de vacsorázni még nem mentem el senkivel.

Most a legfontosabb az életemben a kislányom és a munka. Saját vállalkozásba kezdek – újságolta a napilapnak büszkén Bálint Toncsi, aki szerint ő bármilyen est fénypontja tudna lenni exkluzív műsorával.

A cikk folytatása >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva