Sztárvilág

2010.10.21. 10:22

Visszacsempészték a TV2-be Havast

Három éve kirúgták, most viszont vendégként visszahívták a Mokkába a Tanár urat. Liptai Claudia boldog volt, hogy újra Havassal ülhetett a kamera elé, sőt, a folytatásnak is örülne. Szóval, Havas visszatér a Mokkába?

NANA.HU

Havas nagy alakítása után – 2007. szeptember 5-én élő adásban bírálta a csatorna vezetését – letiltotta a műsorvezetőt a TV2 a képernyőjéről. Bár elévülhetetlen érdemei voltak abban, hogy a Mokka piacvezető reggeli műsor lett, távoznia kellett. Azóta Havas mindenféle „alignézettségű” csatornákon próbálkozott, több-kevesebb sikerrel.



A bírált csatornavezetést, vagyis a vezérigazgatót azonban idén októbertől felállították a székéből, utódja pedig csak a jövő héten áll munkába, tehát a csatornának jelenleg nincs vezetője. Ezt az átmeneti állapotot pedig gyorsan kihasználták hétfőn a Mokkában, és visszacsempészték a Tanár urat – ezúttal még csak vendégként.

A cikk folytatása >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva