Utazás

2008.06.25. 06:10

Víz, Zene, Virág Fesztivál az Öreg-tó partján és felette

Tata, a vizek városa június 27–29. között immár 15. alkalommal fogadja a Víz, Zene, Virág Fesztiválra érkező vendégeket az ország minden részéről.

P. P.

A csodálatos természeti környezetben pompázó város több helyszínén lesznek kiállítások, változatos bemutatók. A különböző művészeti ágak képviselői három színpadon is fellépnek a Zsigmond korabeli vár és az Esterházy-kastély közelében. Már pénteken hallható lesz az Adagio-koncert, amely után egy indiai együttes következik, majd Gáspár Laci, végül az EDDA lép fel. Szombaton 16 órától Szakcsi Lakatos Béla lép színpadra, akit a Hot Jazz Band együttes, majd a Kistehén Tánczenekar követ. Vasárnap Deák Bill Gyula, a Magna Cum Laude és az Apostol Együttes is szórakoztatja a közönséget.

A zenei produkciók mellett bőven akad látnivaló is. Ezek közül az ország legjobb virágkötő mesterei által készítendő fantáziacsokrokra hívjuk fel a figyelmet, amelyek a várban és a kastélyban egyaránt megtekinthetők, továbbá arra a műrepülő show-ra, amelyet Veres Zoltán világbajnok mutat be az Öreg-tó hullámai felett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva