Utazás

2008.07.24. 12:28

Helyszínváltozás a siófoki jazzversenyen

A rossz időjárás miatt nem Siófok Fő terén, hanem a Kodolányi János Főiskola Siófoki Intézetének dísztermében (Siófok, Petőfi sétány 1.) rendezik az I. Kodolányi Nemzetközi Jazzverseny pénteki és szombati koncertjeit.

BAMA

A jazz zene rajongói Siófokon a 6 országot képviselő 11 versenyző zenekar produkciója mellett a zsűritagok: Kyle Gregory, John Hollenbeck, Borbély Mihály, Szabó Dániel, Gonda Mihály és Szandai Mihály különleges koncertjét is meghallgathatják július 25-én este. A műsor része lesz a verseny eredményhirdetése is. Július 26-án szombaton este 8 órától az első három helyezett és a különdíjasok adnak különleges koncertet a díjkiosztó gálaest keretében.

A Jazzverseny legjobbjait értékes pénzdíjakkal jutalmazzák. A nyertes zenekar jutalma több mint egymillió forint (5 000 euró), valamint a Magyar Rádió fellépési lehetőséget kínál a dobogós együttesek egyikének a Bartók Rádió „Jazz a Márványteremben” című sorozatában. A koncertekre a belépés díjtalan.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva