Utazás

2008.08.24. 07:27

Szerdán kezdődik az idén negyven éves Szegedi Ifjúsági Napok

Négy nap alatt több mint 260 programot kínál a szerdán kezdődő 40 éves SZIN, azaz a Szegedi Ifjúsági Napok.

HVR

Az Újszegedi Partfürdőn olyan külföldi együttesek produkciói közül választhatunk, mint a  Morcheeba, a Backyard Babies, a Within Temptation, a Russkaja, vagy a Mc SirReal (Freestylers). Természetesen magyar zenei élet krémjét sem kell nélkülözni: ott lesz többek között a Tankcsapda, Roy és Ádám, a Kiscsillag, a Belga, a Vad Fruttik, a Beshodrom, Péterfy Bory, Jamie Winchester és Hrutka Róbert, a Ladánybene 27, Deák Bill Gyula, a Quimby, a Kispál, Barabás Lőrinc és Zagar is.

A nyári fesztiválszezon záróeseménye, az ökotudatos szemléletmód népszerűsítése keretében, a magyar fesztiválok közt elsőként vezeti be a visszaváltható söröspoharat és a biológiailag lebomló étkezési eszközöket. Emellett a károsanyag-kibocsátás csökkentése érdekében a MÁV kedvezményes lehetőséget nyújt a Szegedre utazó fesztiválozóknak. A bringával érkezőknek ingyenes kerékpártárolót üzemeltetnek a szervezők, illetve a városba riksa-taxival is lehet menni.

Elővételben a hetijegy ára 10500 Forint, amit a helyszínen 12500 Forintértért válthatunk meg. A napijegyhez elővételben 4000 Forintért, a helyszínen 5000 Ft-ért lehet hozzájutni.

HVR -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva