Utazás

2008.08.02. 07:21

Vasárnapig tart még az első Győri Gyerkőcfesztivál

A hétvégén Győrbe, a négy folyó városába invitálják az ország összes gyermekét. A pénteken kezdődött és vasárnapig tartó I. Győri Gyerkőcfesztiválon tíz helyszínen, s számtalan játékban vehetnek részt az érdeklődő apróságok.

W. A.

Színes várak, óriáscsúszdák, megéledő mesehősök, körhinták és hajóhinták, tündérek és boszorkányok, finom étkek, hűs italok, s csodák várják ezerszámra a lurkókat. Mindent szabad kipróbálni, mi gyerekszemnek, gyerekszájnak ingere. Szinte kötelező lesz csúszdán csúszni, várat mászni, mesék között vándorolni, szivárványon fogócskázni, napkeltétől napnyugtáig játszani. A programokon a Gyerkőcfesztivál karszalagját viselő gyermekek számára minden program ingyenes.

Karszalagot az összes helyszínen át lehet venni, egy mosolygós fotó ellenében, mit a gyerekeknek kell magukkal hozni. Az összegyűjtött mosolygós fotókból a fesztivál ideje alatt elkészül a világ legnagyobb mosolyalbuma. Ízelítő a programokból: a Vaskakas Taverna előtt Bütyköző – kézműves játszóházak, a Redó-szigetnél mesesziget, a kettős hídnál minigolf, a Kőtár előtt reneszánsz játékok, a Király utcában vásár csak gyerekeknek, a Széchenyi téren Óriások földje, a Rába parton víziszínpad és muzsikáló uszoda, este pedig koncertek, és tűzijáték várja az érdeklődőket. A helyszínek augusztus 2-án, szombaton és 3-án, vasárnap reggel 10 órától 20 óráig folyamatosan működnek.

W. A. -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva