Utazás

2008.09.17. 06:14

Az ősz ízeit ígéri a hatodik etyeki Kezes-lábos fesztivál

„Az élvezhető élethez nem a túlbonyolított, érthetetlen, fárasztó ételeken, és a feszes luxuséttermeken keresztül vezet az út, hanem a munkájukat élvező, földből alkotó embereken keresztül. Ismerd meg őket, hogy ők is megismerjenek téged!”

Sz. B.

Ezekkel a gondolatokkal és bevallottan egyszerű, de finom ízekkel csábít Etyek, Magyarország legfiatalabb borvidéke a hatodik Kezes-lábos fesztiválra a hétvégén.

Kóstolót ígérnek a legkülönfélébb sajtokból, mézekből, lekvárokból, pékárukból és húskészítményekből, de természetesen kinyitnak az etyeki pincék is, amelyek vendégül látják az ország neves borászait Tokajtól Villányig. A gasztronómiai élmények mellett kulturális programokról is gondoskodnak: több színpadon folyamatosan váltják majd egymást a hamisítatlan népzenét játszó muzsikusok, lesz táncház, főzőverseny, de akár pincemoziba is ellátogathat a publikum.

A kétnapos rendezvényen olyan kiállítókkal is találkozhat a jóllakott nagyérdemű, akik hagyományos módszerekkel, természetes alapanyagokból állítják elő termékeiket. A gyermekkel érkezőknek várhatóan könnyű dolguk lesz: népi játékok, versenyek és sok-sok színpadi program várja a kicsiket. A szervezők szombaton és vasárnap is 10 órától várják a szórakozni vágyókat Etyeken.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva