Utazás

2009.02.14. 06:48

Limp Bizkit és Marilyn Manson is fellép a soproni Volt Fesztiválon

A 17. VOLT Fesztivál programja jócskán felülmúlja még az utóbbi évek világsztár-kínálatát is – ígérik a szervezők, akik most jelentették be az első sztárvendégeket.

BAMA

A július első hétvégéjére szervezett soproni fesztiválon fellép a több év után új lemezzel visszatérő Limp Bizkit. Előszö látogat Magyarországra a legnagyobb nyugat-európai fesztiválok másik nagy idei visszatérője, a provokatív metál-ikon, Marilyn Manson, és a Volt programjában szerepel a Franz Ferdinand is.

A brit gitárpop egyik legismertebb zenekara három év után tért vissza új lemezzel. Az elsőként bejelentett fellépők között találjuk a meglehetősen ritkán turnézó francia technó-producert, Laurent Garnier, aki élő show-val érkezik Magyarországra, akárcsak a Freestylers, LTJ Bukem és McConrad, a drum and bass koronázatlan királyaiként emlegetett dj-k. A programkínálatban tíz színpadon 200 hazai- és nemzetközi sztárt várnak július 1-4-e között a Hűség városába.

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva