Utazás

2009.07.19. 18:27

Top 10: A legszebb egzotikus strandok

Pálmafák, tenger, homokos part, a víz alatt változatos élővilág, az árnyékban csönd és nyugalom: erre vágyunk most! Akinek ez momentán nem adatik meg élőben, nézegessen velünk a világ legszebb strandjain készült képeket.

nana.hu

Kint negyven fok van árnyékban, mi pedig az irodában izzadunk.  Hűs koktélokra vágyunk a kellemes árnyékban fekve, és a tengert bámulva? Ezért is jutott eszünkbe, hogy a világ legszebb strandjairól készítsük e heti Top 10 összeállításunkat. Nem azért, mert mazochisták vagyunk, és szeretjük fájdítani a szívünket. Valahogy abban bízunk, e képek láttán talán kicsit jobb kedvre derül mindenki, mi is, és könnyebben megy a munka.

A lista összeállításánál nagyon fontos kritériumaink voltak: lehetőleg egzotikus helyek legyenek (kivétel ez alól az azúrkék Hajóroncs-stand, de az annyira szép..), csábítóan selymes hófehér homok borítsa (kivétel ez alól a Pink Sand Beach, de az annyira rózsaszín..), és minimum pálma-l vagy esőerdővel legyen körülvéve (kivétel ez alól a Cocoa Beach, ahol őserdő ugyan nincs, de azért pálmafák és lagúnák vannak).

A világ szebbnél szebb partjai között böngészve pedig rájöttünk a lista még egy pozitívumára: aki eddig bizonytalan lett volna abban, hová is szeretne még mindenképpen eljutni egyszer, itt biztos talál választ az élet eme nagy kérdésére.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva