2011.01.09. 00:00
A természet zsírgyilkosai
Ugye, milyen könnyen felcsúszik 1–2 kiló? Ha nem akarsz vad diétába kezdeni, ekkora súlyfelesleg egészséges, vitaminokban gazdag táplálkozással is lefaragható.
Alma: elveszi az étvágyat
A világon úgy háromezer fajtája létezik, nálunk a legnépszerűbbek: a jonagold, az idared, a starking és a golden.
Hatása: Az almában lévő gyümölcscukor stabilizálja a vércukorszintet, kontroll alatt tartva az inzulint, amely a hízásért felelős. Pektinje leköti a gyomorban lévő zsírokat és koleszterint, így azoktól könnyen megszabadulhatunk. De a pektin azért is fontos, mert fokozza az emésztést.
Tipp: Naponta együnk meg 2–3 szem szép almát.
[caption id="" align="aligncenter" width="380"] Bemutatjuk a természet zsírgyilkosait
[/caption]
A tenger gyümölcsei: slankítanak, fitté tesznek
Rák, kagyló – a legjobb fehérje- és cinkforrás.
Hatása: A zsírégetéshez pantotén-sav szükséges. Energiával tölt fel és segíti a zsírok leépítését. Magas fehérjetartalma pedig lehetővé teszi, hogy a szervezet elegendő zsírfaló hormont termeljen. És akkor beindul a fogyás...
Tipp: Fogyasszunk hetente 2–3 alkalommal 10 dekányi natúr rákot vagy kagylót citromlével. A bevásárlóközpontokban kaphatunk fagyasztottat és frisset is. És kagylóból is nagy a választék.
A többi természetes zsírégetőről cikkünkben olvaszhatsz >>>