Hírek

2009.11.18. 11:01

Éjfélkor elhallgat a Sláger és a Danubius

Ma éjfélkor búcsúzik a két országos kereskedelmi rádió: csütörtöktől a Sláger frekvenciáján a Neo FM, a Danubius-én a Class FM jelentkezik.

MTI

A Neo tájékoztatása szerint a rádió "túlnyomórészt zenét sugároz majd, műfaji vagy korszakbeli megkötések nélkül", a zenei kínálat több mint harmada magyar lesz, ezek között is fontos szerepet kapnak az új dalok.

A hétköznap délután 4-6 óra között - Winkler Róbert és Bazsó Gábor vezetésével jelentkező Ezeröcsi című produkció, vagy az este nyolc és tíz óra között adásba kerülő Álláspont olyan műsorok, amelyek hangvételükben, tartalmukban egyértelműen újdonságnak számítanak majd a rádiós piacon - írják. A Class a TV2-ől szerződtetett délutáni műsorvezetőt.

Az Origo információi szerint a Roxy Rádió sávján élne tovább a Sláger. Erről a lap a Sláger ügyeit közelről ismerő forrástól értesült. A rádió egyik névtelenséget kérő munkatársa megerősítette, hogy valóban a Roxyval tárgyalnak egy fél évre szóló megállapodásról. A tervek szerint a Budapesten és körzetében fogható frekvenciát a Sláger kibérelné tőlük.

Korábban az is felmerült egyébként, hogy a Budapest 60 kilométeres körzetében hallgatható Pont FM helyét venné át a Sláger Rádió. Ezt Rónai Egon, a Pont FM-et birtokló Egopress tulajdonosa nem erősítette meg, de nem is cáfolta.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva