Megdöbbentő

2024.07.08. 13:30

Elsősorban tizenéves lányok kedvelt szórakozóhelye, ahol Magyar Péter botrányt okozott

A Ripost helyszínen készült videóján jól látszik, miért nevezik tinidiszkónak a helyet.

MW

Magyar Péter, a Tisztelet és Szabadság Párt választási eredményváróján Fotó: Polyák Attila PA Origo A képen: Magyar Péter a Tisza Párt vezetője és alelnöke, a Talpra Magyarok Közösségének vezetője

Forrás: Origo

Fotó: Polyak Attila

A Ripost munkatársai elmentek arra budapesti, belvárosi szórakozóhelyre, ahol június 26-án hajnalban Magyar Péter botrány okozott – olvasható a lap weboldalán.

Emlékezetes, többek között garázdaság miatt folyik a nyomozás a nagy közérdeklődést kiváltó ügyben. Videófelvételek bizonyítják, hogy a politikust kihívóan agresszív viselkedése miatt biztonsági őrök kidobták az ÖTKER nevű, sokak által tinidiszkó-nak nevezett helyről.

A hivatalos rendőrségi közlemény szerint Magyar Péter ügyében többek között garázdaság bűncselekménye miatt folyik a nyomozás. A bűntetőtörvénykönyv szerint garázdaságot az követ el, aki:

kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsít, amely alkalmas arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen

Több szemtanú állítja, hogy az ittas, saját Facebook bejegyzés szerint is „jónéhány italt” elfogyasztó Magyar Péter négykézláb csúszott-mászott a földön, letérdelt, leguggolt és fejét odaszorította a táncoló lányok „derekához” – idézte fel a Ripost.

A lap megszólaltatott szemtanúkat, köztük 

egy édesapát, aki szóvá tette Magyar Péternek a botrányos viselkedést, a beszólásokat, különös tekintettel a nagy számban jelenlévő 18. életévüket még be nem töltő lányokra.

A Ripost helyszínen készült videóján jól látszik, miért nevezik tinidiszkónak a helyet. A felvétel ide kattintva megtekinthető.

Fotó: RIPOST

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva