Sztárvilág

2010.03.03. 09:45

Zuhanórepülésben a Bumeráng?

A várakozásokkal ellentétben Bochkorék alaposan lemaradtak a hallgatókért vívott harcban Sebestyén Balázsékkal szemben. De vajon mi lehet ennek az oka?

Kiskegyed Online

Hatalmas elvárásokat támasztottak a Neo FM-nél a Bochkor Gáboréknevével fémjelzett Bumeránggal szemben. Úgy tűnt, jogosan, hiszen a Sláger Rádiónál ez a műsor volt az aranytojást tojó tyúkocska, a teljes reklámbevétel több mint felét a Bumeráng hozta.

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Egyelőre jogos az elégedett mosoly.
[/caption]

Ezen a bevételen legnagyobb részben természetesen a két ász, a két műsorvezető, Bochkor és Boros osztozott. A pletykák szerint fejenként három és fél – négymillió forint volt a fizetésük. A volt slágeres csapat állítólag most is körülbelül hasonló nagyságrendben keres, miközben mindenki azt várja tőlük, hogy cserébe ennek a többszörösét termeljék meg. Mindenkit óriási meglepetésként ért azonban, hogy Bocsiék vesztésre állnak a hallgatókért vívott versenyben, hiszen ma már háromszázezerrel többen kíváncsiak a Sebestyén Balázs nevével fémjelzett, Class FM-en futó Morning show-ra, mint Bochkorékra.



A Sláger-fanok nem bocsátanak meg?

Sebestyén Balázs ennek ellenére nagyon visszafogottan értékeli ezt az eredményt. „Nagyon boldogok vagyunk, hogy a verseny első részét mi nyertük, de hozzá kell tennem, hogy ez a meccs még nincs lefújva! Minden nap kőkeményen megküzdünk a hallgatókért, és azon vagyunk, hogy hosszú távon is miénk legyen a győzelem. Mi más szellemben rádiózunk, és ennek köszönhetően egyfajta vérfrissítésen esett át a reggel rádiózás. Valószínű azonban, hogy nem csak ez állhat annak a hátterében, hogy Balázsék átvették a vezetést. Bochkorékat sokan árulózzák amiatt, hogy azon a frekvencián folytatják a pályafutásukat, amelyiken néhány hónapja még a Sláger Rádió szólt. Ezt pedig a fanatikus Sláger-rajongók nem tudják megbocsátani nekik.

További sztárhíreink >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva