Kötelezettséget vállalt termékei egészségesebbé tételére, a cukor-, zsír- és sótartalom átlagosan 10 százalékos csökkentésére 400 élelmiszer- és vendéglátóipari cég Spanyolországban – közölte szerdán a spanyol sajtó.
Nem egészséges, hizlal és még csak nem is szép, mégis nagyon sokan szeretik. Lilahagymával, friss kenyérrel ropogtatva, pogácsában, szendvicskrémként vagy tésztába gyúrva.
A zsíroskenyér nem tartozik a nehezen elkészíthető ételek közé, mégis olyan sokan szeretjük és annyi fajtája van, hogy érdemesnek tartottuk egy komolyabb összefoglalóra.
Az életkorunk igazából csak egy szám. Mégis, a szervezetünk meghatározott rend szerint üzemel, és bizony, a korral változik egy-két dolog. Mire érdemes odafigyelni, hogy még sokáig megőrizd az egészséged?